Zbliża się Święto Karpia Zator 2020! Szukamy firmy do obsługi gastronomicznej tego wydarzenia.
Zakres oferty gastronomicznej na imprezie Święto Karpia Zator 2020
4-5 lipca 2020
1. Zorganizowanie ogródka gastronomicznego:
- stoiska spożywczo – gastronomiczne (dania plenerowe w tym ryby, piwo lane, puszkowe)
- stoiska z lodami gałkowymi, ew.włoskimi
- stoiska z watą cukrową, popcornem
- sklepik ze słodyczami i napojami
2. Punkty gastronomiczne mają być rozłożone wg specyfikacji: duży ogródek gastronomiczny (min. 1300 miejsc, Plac Marszałka Józefa Piłsudskiego, według opracowanego schematu organizacji ogródka (ze szczególnym uwzględnieniem dróg p/p):)
Gastronom może ustawić na płycie rynku małe urządzenia gastronomiczne (typu wata, popcorn) wyłącznie po ustaleniu z organizatorem.
Stoiska handlowe (poza spożywczymi) pozostają do wyłącznej dyspozycji organizatora.
3. Gastronom zobowiązuje się do :
- zorganizowania bezpłatnie w dniu 4 lub 5 lipca 2020 bankietu dla 40 osób, w miejscu wskazanym przez organizatora,
- przygotowania min.1300 miejsc siedzących wraz z parasolami
4. Organizator informuje, że na płycie rynku będzie ustawiony przez organizatora Regionalny Stragan Karpiowy ze stoiskami kulinarnymi (potrawy z ryb i potrawy regionalne), będzie także pokaz wędzenia karpia
Płyta rynku zostaje do wyłącznej dyspozycji organizatora.
5. Oferta musi zawierać:
- proponowaną kwotę brutto za wynajem placu na zorganizowanie ogródka gastronomicznego ( w pakiecie z browarem)
- specyfikację ogródka
- referencje,
- informacje o organizowanych ogródkach gastronomicznych na dużych imprezach – mile widziane załączniki w postaci fotograficznej,
- informacje o posiadanym wyposażeniu – najlepiej poparta dokumentacją fotograficzną.
6.Ofertę należy złożyć do 28 lutego 2020 r. do godz.15.00 do Regionalnego Ośrodka Kultury Doliny Karpia w Zatorze:
- osobiście lub e-mailem Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. (proszę o potwierdzenie telefoniczne)
- pytania proszę kierować do Elżbiety Mostowik, tel.338412166
7. W terminie do 6 marca 2020 r., po analizie nadesłanych ofert organizator wyłoni gastronoma, bądź zadecyduje o przeprowadzeniu dodatkowego etapu. Wszelkie informacje zostaną przekazane telefonicznie lub e-mailem.
Zapraszamy do współpracy
Warunki w formacie pdf do pobrania tutaj