Zakres oferty gastronomicznej na imprezie Święto Karpia Zator 2024
6-7 lipca 2024
1. Zorganizowanie ogródka gastronomicznego:
- stoiska spożywczo – gastronomiczne (dania plenerowe w tym ryby, piwo lane, puszkowe)
- stoiska z lodami gałkowymi, ew.włoskimi
- stoiska z watą cukrową, popcornem
- sklepik ze słodyczami i napojami
Punkty gastronomiczne mają być rozłożone wg specyfikacji:
- duży ogródek gastronomiczny (min. 900 miejsc, Plac Marszałka Józefa Piłsudskiego, według opracowanego schematu organizacji ogródka (ze szczególnym uwzględnieniem dróg p/p):)
Gastronom może ustawić na płycie rynku małe urządzenia gastronomiczne (typu wata, popcorn) wyłącznie po ustaleniu z organizatorem.
Stoiska handlowe (poza spożywczymi) pozostają do wyłącznej dyspozycji organizatora.
3.Gastronom zobowiązuje się do :
- zorganizowania bezpłatnie w dniu 6 lub 7 lipca 2024 bankietu dla 40 osób, w miejscu wskazanym przez organizatora,
- przygotowania min. 900 miejsc siedzących wraz z parasolami
4.Organizator informuje, że na płycie rynku będzie ustawiony przez organizatora Regionalny Stragan Karpiowy ze stoiskami kulinarnymi (potrawy z ryb i potrawy regionalne).
Płyta rynku zostaje do wyłącznej dyspozycji organizatora.
5. Oferta musi zawierać:
- proponowaną kwotę brutto za wynajem placu na zorganizowanie ogródka gastronomicznego ( w pakiecie z browarem)
- specyfikację ogródka
- referencje,
- informacje o organizowanych ogródkach gastronomicznych na dużych imprezach – mile widziane załączniki w postaci fotograficznej,
- informacje o posiadanym wyposażeniu – najlepiej poparta dokumentacją fotograficzną,
6.Ofertę należy złożyć do 12 kwietnia 2024 r. do godz.15.00 do Regionalnego Ośrodka Kultury Doliny Karpia w Zatorze:
- osobiście lub e-mailem Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. (proszę o potwierdzenie telefoniczne)
- pytania proszę kierować do Elżbiety Mostowik, tel.338412166
7. W terminie do 19 kwietnia 2024 r., po analizie nadesłanych ofert organizator wyłoni gastronoma, bądź zadecyduje o przeprowadzeniu dodatkowego etapu. Wszelkie informacje zostaną przekazane telefonicznie lub e-mailem.
Zapraszamy do współpracy