Zakres oferty gastronomicznej na imprezie Święto Karpia Zator 2024

6-7 lipca 2024

 

1. Zorganizowanie ogródka gastronomicznego:

- stoiska spożywczo – gastronomiczne (dania plenerowe w tym  ryby, piwo lane, puszkowe)

- stoiska z lodami gałkowymi, ew.włoskimi

- stoiska z watą cukrową, popcornem

- sklepik ze słodyczami i napojami

Punkty gastronomiczne mają być rozłożone wg specyfikacji:

  • duży ogródek gastronomiczny (min. 900 miejsc, Plac Marszałka Józefa Piłsudskiego, według opracowanego schematu organizacji ogródka (ze szczególnym uwzględnieniem dróg p/p):)

Gastronom może ustawić na płycie rynku małe urządzenia gastronomiczne (typu wata, popcorn) wyłącznie po ustaleniu z organizatorem.

Stoiska handlowe (poza spożywczymi) pozostają do wyłącznej dyspozycji organizatora.

 

3.Gastronom zobowiązuje się do :

- zorganizowania bezpłatnie w dniu 6 lub 7 lipca 2024 bankietu dla 40 osób, w miejscu wskazanym przez organizatora,

- przygotowania min. 900 miejsc siedzących wraz z parasolami

 

4.Organizator informuje, że na płycie rynku będzie ustawiony przez organizatora Regionalny Stragan Karpiowy ze stoiskami kulinarnymi (potrawy z ryb i potrawy regionalne).

Płyta rynku zostaje do wyłącznej dyspozycji organizatora.

 

5. Oferta musi zawierać:

- proponowaną kwotę brutto za wynajem placu na zorganizowanie ogródka gastronomicznego ( w pakiecie z browarem)

- specyfikację ogródka

  • referencje,
  • informacje o organizowanych ogródkach gastronomicznych na dużych imprezach – mile widziane załączniki w postaci fotograficznej,
  • informacje o posiadanym wyposażeniu – najlepiej poparta dokumentacją fotograficzną,

 

6.Ofertę należy złożyć do 12 kwietnia 2024 r. do godz.15.00 do Regionalnego Ośrodka Kultury Doliny Karpia w Zatorze:

  • osobiście lub e-mailem Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. (proszę o potwierdzenie telefoniczne)
  • pytania proszę kierować do Elżbiety Mostowik, tel.338412166

 

7. W terminie do 19 kwietnia 2024 r., po analizie nadesłanych ofert organizator  wyłoni  gastronoma, bądź zadecyduje o przeprowadzeniu dodatkowego etapu. Wszelkie informacje zostaną przekazane telefonicznie lub e-mailem.

 

Zapraszamy do współpracy